Mureș: Un bărbat rătăcit în pădure căutat de zeci de polițiști, pompieri și jandarmi

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În urma unui apel la 112, un tânăr de 33 de ani din Cluj Napoca, a fost găsit într-o pădure aflată la 8 km de Sighişoara, de către una dintre echipele de căutare, formată din poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Pe 31 ianuarie, în jurul orei 22:30, Poliţia Municipiului Sighişoara, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, a fost sesizată prin Dispeceratul 112, de către un tânăr, despre faptul că este rătăcit într-o pădure şi nu poate da informaţii despre zona unde se află.

În baza sesizării primite, la nivelul Poliţiei Municipiului Sighişoara, s-a constituit o grupă operativă formată din reprezentanţi ai Poliţiei Municipiului Sighişoara, ai Secţiei de Jandarmi Sighişoara şi ai Detaşamentului de Pompieri Sighişoara, în sprijin fiind chemat şi Inspectoratul pentru situaţii de Urgenţă şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Mureş.

În urma analizei situaţiei, s-au constituit 8 echipe de căutare, formate din 16 poliţişti, 13 jandarmi şi 13 pompieri, care s-au deplasat cu 8 autovehicule, înspre toate zonele probabile unde se putea afla tânărul.

Apelul la 112 a fost localizat geografic, informaţia fiind coroborată cu datele primite de la tânărul căutat, astfel că, în jurul orei 00.40, o echipă formată din 3 poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Sighişoara, a găsit tânărul în zona denumită Braite, la circa 8 km de la ieşirea din Sighişoara spre localitatea Daneş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here