Covasna: Polițiștii au dat amenzi de peste 21.000 de lei, numai în ultima săptămână

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Polițiștii covăsneni au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de peste 21.000 de lei în cadrul acțiunilor desfășurate în ultima săptămână.

Siguranța cetățeanului și asigurarea climatului de ordine și siguranță publică sunt două dintre prioritățile polițiștilor covăsneni, astfel că aceștia desfășoară frecvent acțiuni pentru depistarea și sancționarea fermă a celor care comit ilgalități.

În ultima săptămână au fost desfășurate astfel de acțiuni pe raza întregului județ, acțiuni în cadrul cărora au fost verificate peste 80 de autovehicule și au fost legitimate mai bine de 400 de persoane. Dintre acestea, 27 de persoane au fost conduse la sediu pentru verificări suplimetare.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 83 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 21.661 de lei. Dintre acestea, 55 au fost pentru abateri la regimul circulației, 13 pentru fapte de încălcare a regimului conviețuirii sociale reglemntat de legeea 61/1991, iar 2 au fost pentru abateri la regimul silvic.

Totodată, au fost constatate 7 infracțiuni și au fost ridicați în vederea confiscării 12 metri cubi de lemn despre care există suspiciunea că ar proveni din săvârșirea de fapte ilicite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here