Bistrița-Năsăud: Un copil de 7 ani, lovit pe trecerea de pietoni!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un copil de 7 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni din apropierea unei școli din Bistrița. Băiatul a traversat strada însă a fost lovit de un autoturism. Un echipaj SMURD, de terapie intensivă, a ajuns imediat la fața locului.

”Este vorba despre un băiețel de 7 ani, a fost preluat de medici cu o contuzie la nivelul șoldului drept.” A precizat pentru Transilvania News, Marius Rus, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița Năsăud.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

”Conducătorul auto, un bărbat de 69 de ani din Bistrița, a surprins și accidentat un băiat de 7 ani din comuna Rebra, care era angajat în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător. Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a minorului care a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, pentru îngrijiri medicale.” A declarat pentru Transilvania News, Inspector de Poliție, Rodica Pîrlea, purtător de cuvânt al IPJ Bistrița Năsăud.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here