AGERPRES a lansat proiectul editorial ‘România Colorată’

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Agenția Națională de Presă AGERPRES a lansat luni, 1 februarie 2016, proiectul editorial ‘România Colorată’, ce va prezenta cititorilor săi o Românie expresivă, bogată în imagini, adesea trecute cu vederea, într-un peisaj dominat de nonculori.

Proiectul ‘România colorată’ dorește să promoveze diversitatea expresiilor culturale, fie ele de tradiție îndepărtată sau contemporane, povești și performanțe ale unor nume mai puțin celebre, curiozități și întâmplări inedite, ieșite din comun. De la primul manual de patrimoniu cultural local pentru liceeni din Sălaj, la un apel pentru salvarea unei biserici de lemn din Vâlcea sau la sărbătoarea tăițeilor ce are loc anual la Reșița, România Colorată va prezenta materiale jurnalistice cu subiecte variate, sugestive și pline de viață.

Acestea pot fi urmărite pe site-ul public www.agerpres.ro, accesând linkul secțiunii speciale: http://www.agerpres.ro/romania-colorata, precum și pe rețelele de socializare, Facebook și Twitter, căutând #RomaniaColorata.

Despre AGERPRES

Fondată în 1889, AGERPRES este Agenția Națională de Presă a României. Aceasta are rolul de a oferi informații echilibrate, cu caracter imparțial, și de a fi principala sursă de informare pentru cetățenii și instituțiile din țară, dar și cea mai importantă sursă de știri despre România, în exterior. Din 1921, agenția a avut o transmisie neîntreruptă de știri și informații. Printre serviciile AGERPRES se regăsesc: fluxurile de știri tematice, serviciile și arhiva de fotografie de presă, monitorizarea de presă, serviciile video și multimedia, fluxul documentare, precum și servicii de imprimare.

Agenția Națională de Presă AGERPRES

www.agerpres.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here