Hunedoara: Trafic blocat pe DN7 după ce un TIR s-a răsturnat! Un copil a fost lovit pe trecerea de pietoni

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

ORA: 12:40 – Conform CNADNR, circulația rutieră se desfășoară normal de la ora 12:30.

ORA: 11:00 – UPDATE: Accidentul a fost produs de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autotren pe DN7, din direcţia Deva – Orăştie.

Conform IPJ Hunedoara, 

”În zona intersecţiei cu strada Gheorghe Doja din Simeria, nu a adaptat viteza la condiţiile de carosabil umed şi au a mai putut opri autovehiculul în condiţii de siguranţă, pentru a acorda prioritate de trecere unei minore în vârstă de 16 ani, din oraşul Simeria, care traversa strada pe trecerea pentru pietoni.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea minorei, dar şi avarierea autotrenului şi a unui stâlp de electricitate aflat pe marginea drumului public, pe care autovehiculul l-a lovit. Traficul rutier a fost restricţionat şi dirijat de poliţişti pe rute ocolitoare. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.” IPJ Hunedoara.

———–

ORA: 09:15 – Trafic blocat pe Drumul Național 7, în jurul localității Simeria, după ce o autobasculantă a ieșit în decor, s-a răsturnat și a doborât un stâlp de electricitate. Conform CNADNR, ”o autobasculanta nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni si a lovit un copil dupa care a iesit in decor dupa care a lovit un stalp electric.”

Poliția Rutieră le recomandă șoferilor să aibă răbdare și să folosească ruta ocolitoare pentru relația Deva – Sebeș: DJ107A Simeria – Halta Geoagiu – intersecție DN7; rută ocolitoare pentru relația Sebeș – Deva: Halta Geoagiu – Autostrada A1 – Șoimuș – intersecție DN7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here