Alba: ”…era în stare avansată de ebrietate și-l înjura pe un prieten care nu-l lăsa să spargă o vitrină”

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un bărbat din Sebeș a fost sancționat de jandarmi pentru că a tulburat liniștea și ordinea publică. Acesta era în stare avansată de ebrietate și-l înjura pe un prieten care nu-l lăsa să spargă o vitrină, conform unui comunicat de presă al Jandarmeriei Alba.

Incidentul a avut loc aseară, în jurul orei 21, atunci când jandarmii au observat doi tineri care păreau să fie implicați într-o altercație. Apropiindu-se, jandarmii au constatat că unul dintre aceștia, părând a fi în stare avansată de ebrietate, se manifestă foarte zgomotos, înjura și încerca să lovească o vitrină a unui magazin.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că bărbații au consumat împreună băuturi alcoolice într-un local și, pe drumul spre casă, unul dintre ei a devenit violent. A lovit coșurile de gunoi întâlnite în cale, a jignit trecătorii, a aruncat cu pietre și tot timpul l-a înjurat și l-a amenințat cu bătaia pe prietenul său, care încerca să-l potolească.

Situația dintre cei doi s-a acutizat în momentul în care turbulentul a dorit să distrugă o vitrină a unui magazin, nefiind lăsat de celălalt, ocazie cu care au fost observați de jandarmi.

În urma intervenției echipajului de jandarmerie, conflictul a fost aplanat, iar principalul vinovat, a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here