Premieră mondială la Braşov. Richard Clayderman și Gheorghe Zamfir pe aceeași scenă

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

12620556_1057812914250080_1239655873_o

Premieră mondială la Brasov. Doi titani ai scenei internaţionale vor concerta cu ocazia Zilei Femeii la Sala Sporturilor „D.P.Colibași”. Iubitorii muzicii de calitate se vor bucura de prezenţa pe aceeaşi scenă a inconfundabilului Richard Clayderman si a inegalabilului Gheorghe Zamfir. Asadar, romantism absolut de Ziua Femeii pe 7 Martie la Brasov în cadrul concertului „Ballade pour Elle”.

Richard Clayderman a fost supranumit „Prince of Romance”, intrand în Cartea Recordurilor cu titlul de „cel mai de succes pianist din lume”. A înregistrat peste 1200 de melodii, iar presa din Germania a spus facand referire la marele artist: „de la Beethoven, nimeni nu a popularizat pianul în întreaga lume ca Richard Clayderman”. Promotor al unui stil aparte, “New Romantic”, în care îmbină amprenta sa originală cu elemente clasice şi pop, Richard Clayderman a înregistrat vânzări mondiale record, care însumează aproximativ 90 de milioane de discuri şi are un palmares de 267 de Discuri de Aur şi 70 de Platină. Pianistul a început să scrie istoria muzicală la 23 de ani, când a înregistrat “Ballade pour Adeline”, care a avut un succes imediat şi răsunător. Celebra piesă s-a vândut în 22 de milioane de exemplare, în 38 de ţări. In fiecare an, Richard Clayderman susţine peste 200 de concerte în săli arhipline, pe cinci continente.

La Brasov, lui renumitului pianist i se va alatura in premiera interntionala “Regele naiului”. De-a lungul unei cariere muzicale de peste o jumătate de veac, maestrul Gheorghe Zamfir a cucerit publicul din toată lumea. Palmaresul însumat de Gheorghe Zamfir nu a fost realizat de niciun român până în prezent: peste 120 milioane de discuri vândute în întreaga lume şi peste 160 de discuri înregistrate, fiind, totodată, singurul artist european care a câștigat două discuri de aur în SUA.

Cei doi coloși ai muzicii vor concerta pentru prima dată împreună pe aceeași scenă în cadrul concertelor „Ballade pour Elle” din România. Evenimentul muzical va avea un playlist conceput special pentru a celebra doamnele și domnișoarele. „Ballade pour Elle” este o producție grandioasă, marca Richard Clayderman, în care spectacolul auditiv este completat de un impresionant joc de lumini, oferind publicului o experiență unică. Richard Clayderman va dărui prin acest concert cel mai preţios dar de suflet: muzica sa pură, sensibilă, din care radiază dragostea şi emoţia. Concertul face parte din turneul în România al artistului, care va mai concerta pe 6 martie în Bacău, pe 8 martie la Craiova și pe 9 martie la Sala Palatului din București.

Evenimentul face parte din programul național-cultural “Artă contra Drog 2016”, un proiect inițiat de Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film “Dracula” și CIADO România, Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului, președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici. Prin acest program, organizatorii informează publicul asupra riscului consumului de droguri și ofera o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, invitând spectatorii să consume artă.

Asadar, de Ziua Internațională a Femeii, Richard Clayderman va concerta în România, într-un spectacol care arată prețuirea, respectul și dragostea pentru femeie. Evenimentul are loc în Brașov luni, 7 martie, ora 19.30, la Sala Sporturilor „D.P.Colibași”. Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Sporturilor, la Librăria Șt.O.Iosif, la Sala Patria și online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 100 lei – categoria a III-a, 150 lei – categoria a II-a, 250 lei – categoria I, 350 lei – categoria VIP.

Bianca Bucă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here