Hunedoara: O femeie a fost înșelată de falși ”reprezentanţi ai societăţii furnizoare de apă”

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată telefonic de către o hunedoreancă în vârstă de 45 de ani, despre faptul că s-au prezentat la uşa apartamentului doi bărbaţi, care s-au recomandat a fi reprezentanţi ai societăţii furnizoare de apă şi care au spus că trebuie „să desfunde câteva ţevi din locuinţă”.

După ce au pulverizat o substanţă în chiuvete, cei doi au solicitat 120 de lei, sumă pe care femeia le-a dat-o de bună voie, şi au părăsit locuinţa, spunând că se vor întoarce pentru a-i înmâna chitanţa pentru suma achitată.

Ulterior, partea vătămată şi-a dat seama că a fost înşelată, motiv pentru care a sesizat Poliţia Municipiului Hunedoara, solicitând efectuarea de investigaţii în vederea identificării autorilor şi a recuperării prejudiciului.

Pentru a nu deveni victime ale acestui gen de infracţiuni, polițiștii vă recomandă să nu permiteţi accesul persoanelor necunoscute în locuinţă, iar în cazul în care se prezintă persoane care pretind că reprezintă diferite societăţi furnizoare de utilităţi sau servicii publice, să verificaţi identitatea acestora pe baza unei legitimații de serviciu, eventual, cerând sprijinul unor vecini de încredere în acest demers.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here