Mureș: Bărbat arestat pentru furturi din locuințe. Prejudiciul: 70.000 de lei!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Poliţiştii din Mureş, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, au depistat un bărbat care ar fi comis 12 furturi din locuinţe din judeţul Mureş, cauzând un prejudiciu de 70.000 de lei./ Cel în cauză a fost reţinut, iar ulterior arestat preventiv.

La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Tîrgu-Mureş au efectuat 3percheziţii domiciliare în localitatea Sângeorgiu de Mureş, pentru probarea activităţii infracţionale a unui bărbat, de 33 de ani, bănuit de comiterea mai multor furturi din locuinţe.

Din cercetări, a reieşit că acesta ar fi comis una dintre fapte, în noaptea de 18 spre 19 ianuarie a.c., când, pentru a pătrunde în curtea unei locuinţe, ar fi escaladat gardul şi ar fi forţat fereastra.

Cel în cauză ar fi schimbat poziţia camerei de supraveghere video, având  faţa acoperită şi purtând mănuşi, iar din locuinţă ar fi sustras o geantă şi un portofel.

De asemenea, bărbatul este cercetat pentru alte 5 fapte similare, precum şi în alte 6 cauze, cu alte moduri de operare.

Prejudiciul total cauzat prin activitatea infracţională este de peste 70.000 de lei.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri, urmând ca, pe parcursul cercetărilor, să stabilească provenienţa acestora.

La data de 20 ianuarie a.c., cel în cauză a fost reţinut, ulterior, Judecătoria Tîrgu-Mureş dispunând arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here