Brașov: Zeci de persoane evacuate din cauza unui incendiu la subsolul unui bloc (FOTO/VIDEO)

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

ORA: 19:10 – Conform ISU Brașov, incendiul a fost stins. Intervenția pompierilor a fost dificilă din cauza fumului gros, a vizibilității reduse și a gazelor fierbinți. Patru autoturisme ce se aflau la subsolul imobilului, au fost avariate. Cauza incendiului urmează să fie stabilită.

ORA: 18:40 – Pompierii acționează în continuare pentru stingerea incendiului. O anchetă în acest caz a fost deschisă de autorități și urmează să se stabiliească din ce cauză s-a produs acest incendiu.

ORA: 17:04 – Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență din Brașov, trei persoane au fost intoxicate ușor cu fum și au fost transportate la spital. La fața locului s-au aflat două ambulanțe SMURD și o ambulanță a Seviciului Județean de Ambulanță. Incendiul s-a produs la subsolul imobilului acolo unde erau parcate și mașini ale locatarilor.

ORA: 16:20 – Zeci de persoane au fost evacuate în această după-amiază dintr-un bloc din Brașov, după ce la subsolul imobilului a avut loc un incendiu. Trei autospeciale ale pompierilor au intervenit imediat la fața locului pentru lichidarea incendiului și evacuarea persoanelor. Incidentul a avut loc pe Bulevardul Victoriei.

Revenim cu detalii…

VIDEO: ISU Brașov

FOTO: Transilvania News

FOTO: Transilvania News
FOTO: Transilvania News

 

FOTO: Transilvania News
FOTO: Transilvania News
FOTO: Transilvania News
FOTO: Transilvania News

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here