Percheziții la Brașov pentru destructurarea unei grupări specializate în proxenetism și trafic de minori

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești și procurorii D.I.I.C.O.T. — S.T. Pitești au efectuat 7 percheziții domiciliare pe raza județelor Dâmbovița, Brașov și în municipiul București, pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în proxenetism și trafic de minori.

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurorii D.I.I.C.O.T. — Serviciul Teritorial Pitești au efectuat 7 percheziții domiciliare, dintre care 2 în județul Dâmbovița, 1 în Brașov și 4 în municipiul București, pentru probarea activității infracționale a 10 persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism și complicitate la aceste infracțiuni.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2014 — până în prezent, cei în cauză ar fi racolat și obligat să practice prostituția, mai multe peroane minore și majore, atât fete cât și băieți.

Pentru realizarea activității infracționale, membrii grupării ar fi închiriat diverse locații, iar ulterior aceștia ar fi racolat clienți prin intermediul anunțurilor postate pe site-uri de internet.

Din activitatea infracțională, membrii grupării ar fi obținut aproximativ 500.000 de lei.

53 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T — Serviciul Teritorial Pitești, pentru audieri.

6 persoane au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și urmează a fi prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

La acțiuni au participat și polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din București, Dâmbovița, Brașov, precum și jandarmi.

CENTRUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here