Campanie umanitară pentru un profesor de la Univ. ”Lucian Blaga” din Sibiu, rănit într-un accident

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Conducerea și angajații Universității’ Lucian Blaga’ din Sibiu au lansat o campanie umanitară pentru sprijinul uneia dintre cadrele didactice ale instituției. Este vorba despre conf. univ. dr. Adrian Moroșan, Director al Departamenului de Finanțe-Contabilitate al Facultății de Științe Economice care, în luna decembrie a suferit un accident de mașină.

‘Din fericire starea lui s-a îmbunătățit, a ieșit din comă, însă pentru Adrian Moroșan urmează o lungă și costisitoare perioadă de recuperare. Din acest motiv am decis ca la nivelul universității, dar nu numai, să demarăm o campanie de strângere de fonduri pentru a-l ajuta pe Adrian să se recupereze cât mai repede’, a declarat prof. univ. dr. ing. Ioan Bondrea, rectorul Universității ‘Lucian Blaga’ din Sibiu.

Cei care doresc să contribuie cu donații o pot face în contul RO53CECESB0131RON0297762 — Sindicatul Cadrelor Universitare din Sibiu.

Prin formularul 230 se pot direcționa 2% din impozitul anual către Sindicatul Cadrelor Universitare din Sibiu, pentru Adrian Moroșan.

Adrian Moroșan are 39 de ani, este căsătorit și are o fetiță de 2 ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here