CLUJ: UNTOLD Festival a câștigat premiul pentru ”Best Major Festival” 2015!!!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Festivalul Untold, organizat pentru prima dată în 2015, la Cluj Napoca, a câștigat premiul de ”Best Major Festival” la ”European Festival Awards” 2015. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc în noaptea de 13 spre 14 ianuarie 2016, în Olanda. Iată ce au scris organizatorii Untold, pe pagina oficială a Festivalului…

”Va multumim!!! Suntem fara cuvinte…”

http://www.facebook.com/UntoldFestival

Competiția European Festival Awards este singura de acest gen din Europa și locul unde industria de specialitate, organizatorii și festivalurile sunt răsplătite pentru creativitate, viziune, expertiză și efort. Anul acesta, câștigătorii au fost desemnați prin voturile a peste 800.000 de festivalieri din peste 50 de țări și de către un juriu de specialitate.

‘Anul 2015 a fost unul excelent pentru industria europeană a festivalurilor în primul rând datorită evenimentelor noi apărute, extrem de reușite și diverse. Procesul de votare de anul acesta a fost mai plin de pasiune ca niciodată, iar festivalurile finaliste conturează un portret extrem de colorat, creativ și vibrant al Europei, de care orice european trebuie să fie mândru.‘ spune Steve Jenner, Co-Founder & Director European Festival Awards.

‘Best Major Festival este un vis devenit realitate și este cu atât mai impresionant cu cât reprezintă o premieră ca un festival aflat la prima ediție să câștige acest premiu. Mulțumim tuturor care au crezut în festival încă de la prima ediție, începând de la echipă, parteneri, autorități și nu în ultimul rând fanilor care ne-au susținut să ajungem aici.’ spune Bogdan Buta, Director General UNTOLD.

‘Noi privim titlul de Best Major Festival ca pe o confirmare a impactului proiectului, pozitionând UNTOLD în prima linie a festivalurilor din Europa, alături de Exit Festival, Sziget Festival, Tomorrowland, care au mai primit de-a lungul timpului acest titlu. Incontestabil, acest premiu aduce valoare brandului UNTOLD, însă mai mult decât atât, înseamnă beneficii de imagine pentru orașul Cluj-Napoca și România’ spune Adrian Chereji, Director de Marketing și Comunicare UNTOLD.

Alături de UNTOLD pe lista de câștigători la celelalte categorii se află:
Best Major European Festival — Untold Festival (Romania)
Best Medium-Sized European Festival — Volt Festival (Ungaria)
Best Small European Festival — Happiness Festival (Germania)
Best New European Festival — Lollapalooza Berlin (Germania)
Best European Festival Line-Up — Sziget Festival (Ungaria)
Best Indoor Festival — Les Transardentes (Belgia)
Artist’s Favourite European Festival — Rock Werchter (Belgia)
Best Newcomer — Hozier
Best Headliner — The Prodigy
Festival Anthem of the Year — Major Lazer — Lean On
Green Operations Award — Tollwood Festival (Germania)
Yes Group Health & Safety Innovation — Das Fest (Germania)
Promoter Of The Year — Hörstmann Unternehmensgruppe (Germania)
Coveted award for Excellence & Passion — Chris Kemp
Yourope Lifetime Achievement Award — Jean-Louis Brossard & Béatrice Macé (Fran?a)

Despre UNTOLD
Editia a doua UNTOLD va avea loc în 4-7 august 2016, iar pe scenele festivalului de la Cluj-Napoca vor urca cei mai mari artisti din topurile muzicale internationale. Prima editie a festivalului a impresionat peste 240.000 de oameni între 30 iulie — 2 august 2015 la Cluj-Napoca. În Capitala Europeană a Tineretului 2015 au urcat pentru prima dată pe aceeasi scenă în România, patru dintre cei mai îndrăgiti artisti electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, DAVID GUETTA si DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE, alături de alti peste 150 de artisti internationali si nationali. Mai multe informatii pe www.untoldfestival.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here