AJOFM Brașov caută 800 de persoane care să meargă la cules de căpșuni în Spania

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Brasov caută 800 de persoane care să meargă la cules de cîpșuni în Spania. Posturile sunt oferite de firma Surexport din Almonte, Spania, iar cei interesați se pot înregistra în baza de date a Agenției de la Brașov.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimativă de angajare fiind 15 februarie 2016. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi, cu o pauză de o jumătate de oră şi 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile. Programul începe în primele ore ale dimineţii; ziua 7 de odihnă poate să nu coincidă cu duminca. Salariul oferit este de 40 euro brut/zi conform Conventiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială. Cazarea este pusa la dispozitie numai pentru femei contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:

– cerere tip (se completează la sediul A.J.O.F.M Brasov)

– copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni);

– C.V model Europass (cu fotografie) în limba romana (tehnoredactat);

– cazier judiciar în original din care să reiasă că persoanele nu au antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni);

– adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

– dosar plic;

Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare la sediul AJOFM Braşov, strada Lungă, nr.1A, telefonic la numerele: 0268.416879, 0268.411960, int.102 sau pe e-mail la adresa bv_eures@ajofm.anofm .ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here