ITM Brașov a dat amenzi de peste 310.000 de lei în luna decembrie!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Odata cu publicarea pe site-ul institutiei a listei cu angajatorii care practica „munca la negru”, (potrivit adresei Inspectiei Muncii nr.94/2011 DCRMEM, adresa ce are la baza Strategia Nationala privind reducerea incidentei muncii nedeclarate, Inspectoratul Teritorial de Munca Brasov face publice rezultatele controalelor ce au vizat depistarea si sanctionarea muncii la negru, controale efectuate de inspectorii de munca braşoveni în luna decembrie 2015.

In urma celor 205 de controale efectuate, au fost identificate 16 de persoane „la negru” pentru care 7 angajatori nu au incheiat contracte de munca la angajare.

Acesti angajatori au fost sanctionati cu amenzi in valoare de 160.000 lei.

În ceea ce priveşte respectarea prevederilor, HG.500/2011 (privitor la completarea si transmiterea REVISAL) au fost efectuate un număr de 207 de controale, în urma cărora au fost sancţionati 3 angajatori cu amenzi în valoare de 68.000 lei si 3 avertismente.

Pentru celelalte nereguli depistate de catre inspectorii de munca in domeniul relatiilor de munca, angajatorii au fost sanctionati cu amenzi in valoare de 22.500 lei.

Tot in luna decembrie, in domeniul securitatii si sanatatii in munca, inspectorii au efectuat un numar de 104 controale in urma carora au fost sanctionati pentru neconformitatile constatate un numar de 46 de angajatori cu amenzi in valoare de 66.500 lei si 64 de avertismente.

Comunicat de presă, ITM Brașov

www.itmbrasov.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here