Incendii violente în această dimineață la Bistrița Năsăud! În localitatea Monor, o femeie și-a pierdut viața (FOTO)

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

O femeie în vârstă de 75 de ani și-a pierdut viața în această dimineață în localitatea Monor din județul Bistrița Năsăud. Casa în care aceasta se afla împreună cu soțul ei, a fost cuprinsă de flăcări. Deși pompierii și vecinii au intervenit rapid pentru stingerea incendiului, echipajele de intervenție au reușit să salveze doar viața bărbatului.

”Două victime au fost găsite în locuință, o femeie carbonizată și un bărbat, soțul femeii, în vârstă de 81 de ani. Bărbatul prezenta arsuri de gradul I, la nivelul feței, i-a fost acordat primul ajutor și a fost preluat de un echipaj SMURD.” A declarat pentru Transilvania News, Plutonier Major, Marius Rus, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, Bistrița Năsăud.

Incendiul a fost stins în mai puțin de o oră cu ajutorul echipelor de voluntari ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Bistrița Năsăud și a celor două autospeciale de pompieri sosite de la Bistrița. Incendiul a fost provocat cel mai probabil de la o scurgere de gaze de la o butelie nouă. Casa a ars aproape în totalitate. Cauza exactă a producerii incendiului, urmează să fie stabilită de către specialiștii ISU Bistrița Năsăud.

FOTO: ISU Bistrița Năsăud
FOTO: ISU Bistrița Năsăud
FOTO: ISU Bistrița Năsăud
FOTO: ISU Bistrița Năsăud
FOTO: ISU Bistrița Năsăud
FOTO: ISU Bistrița Năsăud

————-

Un alt incendiu a avut loc azi-noapte în jurul orei 03:30, la o casă din localitatea Colibișa, județul Bistrița Năsăud. Trei echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Prundu Bârgăului, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, au fost alocate la locul indicat. Incendiul se manifesta generalizat, cuprinsese întreaga construcție (casă grajd și șură), pe o suprafață de aproximativ 80 mp, flăcările putând fi observate de la câțiva kilometri distanță.

Din fericire, nu au fost înregistrate victime, imobilul fiind nelocuit în momentul izbucnirii incendiului. Intervenția a durat cca. 3 ore, interval în care incendiul a fost lichidat în limitele găsite și au fost protejate alte imobile (case de locuit, respectiv case de vacanță) aflate la câțiva metri distanță față de imobilul cuprins de flăcări. Cauza probabilă a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al unui mijloc de încălzire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here