UpDate: Explozie puternică într-un bloc de locuințe din Brașov! 12 apartamente au fost avariate (FOTO/VIDEO)

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Explozie puternică în această dimineață într-un bloc de locuințe din Brașov. Incidentul s-a petrecut pe strada Victoriei, într-un apartament de la etajul patru, al unui bloc cu șapte etaje. Din fericire explozia nu a fost urmată de un incendiu, însă 12 apartamente au fost avariate serios.

O femeie în vârstă de 84 de ani a fost rănită și a suferit arsuri de gradul II și III la nivelul feței și mâinilor, dar și la nivelul căilor respiratorii. Un echipaj medical SMURD i-a acordat primele îngrijiri, femeia a fost intubată și ventilată mecanic, iar mai apoi a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență.

La locul exploziei s-au deplasat două echipaje de pompieri cu apă și spumă, un echipaj pentru descarcerare și două echipaje SMURD. Momentan nu se știu cauzele exacte ale producerii incidentului, însă autoritățile au deschis o anchetă în acest caz.

Cercetările sunt continuate de polițiști,sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov,pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs explozia. Conform unui comunicat de presă emis de Poliția Brașov. 

UPDATE: 14:00

  • La Brașov a fost reunit Comitetul Județean pentru Situații de Urgență!
  • Blocul în care a avut loc deflagrația, este deconectat de la apă, gaz și electricitate până când se vor face verificările necesare și se va stabili că siguranța locatarilor nu este pusă în pericol.
  • Mai mulți angajați de la Compania de apă, gaz, electricitate, dar și de la Compania de salubritate, acționează la locul incidentului pentru remedierea defecțiunilor și salubrizarea apartamentului.

UPDATE: 11.01.2016 / 13:00

  • Blocul în care a avut loc explozia, a fost conectat la apă și electricitate, însă nu și la gaz.

 

La nivelul județului Brașov, este a patra explozie petrecută în acest sezon rece.

 

FOTO/VIDEO: ISU Brașov / Mulțumim!


 
  

FOTO/VIDEO: ISU Brașov / Mulțumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here