SOLD-OUT! Filarmonica de stat din Sibiu a vândut toate biletele pentru concertele de Anul Nou!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Concertul de Anul Nou programat de Filarmonica de Stat Sibiu în 8, 9 și 10 ianuarie 2016 se va desfășura cu casa închisă, toate biletele pentru cele trei concerte fiind epuizate în doar câteva zile de la punerea în vânzare. Evenimentul este organizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu.

Alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Sibiu, pe scenă se va afla dirijorul Theo Wolters din Olanda și soprana Silvia Micu. Născută în 1987 la Codlea, Silvia Micu a studiat pianul la Brașov și la Verona, Italia. Din 2007 a studiat canto la Universitatea Națională de Muzică din București, unde a obținut Diploma de Master. Din 2013 a participat la cursurile de măiestrie conduse de celebra soprană Mariana Nicolesco în România și în străinătate.

La concursurile la care a participat a obtinut importante premii si distinctii, precum: Premiul I la Concursurile ‘Ionel Perlea’, ‘Mihail Jora’, ‘Hariclea Darclee’, Premiul Academiei de Muzică din Verona, Premiul ‘Peter Maag’ la Concursul ‘Maria Callas’ ș.a. A interpretat roluri de operă de referință, printre care se numără: Adina în L’Elisir d’ amore și Norina în Don Pasquale de Donizetti; Musetta în La Boheme de Puccini; Pamina și Papagena în Die Zauberflote, Susanna în Le Nozze di Figaro, Zerlina în Don Giovanni de Mozart; Gretel în Hänsel und Gretel; de Humperdinck; Juliette în Romeo et Juliette de Gounod. A participat la concerte vocal-simfonice în România și în străinătate, cu Orchestra Filarmonicii ‘George Enescu’ București, cu orchestrele filarmonicilor din Pitești și Cluj-Napoca. În prezent, este solistă a Operei Naționale Române București.

Cele trei concerte se vor desfășura la Sala Thalia, cu începere de la ora 19. Programul cuprinde lucrări de O. Nicolai, G. Puccini, D. Șostakovici, A. Thomas, E. Kalman, Fr. Lehar, J. Strauss, C.M. von Weber.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Partenerul evenimentului este Culbul Rotary Sibiu.

Următorul eveniment organizat de Filarmonica de Stat Sibiu este concertul simfonic din data de 14 ianuarie 2016, concert la care orchestra sibiană va fi condusă tot de un dirijor din Olanda — Marijn Simons. Programul concertului va cuprinde lucrări semnate D. Manneke, A. Dvorak și W. A. Mozart. Biletele pentru acest concert se pun în vânzare începând de luni 11 ianuarie 2016, la Casa de bilete a Filarmonicii de Stat Sibiu. Prețul unui bilet este de 16 și 20 lei. Se acordă o reducere de 50% pentru elevi, studenți și pensionari.

www.filarmonicasibiu.ro

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here