Hunedoara: O femeie din Petroșani și-a aruncat la container bebelușul nou-născut, în noaptea de Revelion

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

O femeie din Petroșani, județul Hunedoara și-a aruncat bebeșlul, nou-născut, în noaptea de Revelion, la containerul din apropierea locuinței. Descoperirea a ieșit la iveală după ce un bărbat a sunat la Poliție în prima zi a anului și a declarat că într-un container se află cadavrul unui bebeluș.

Incidentul s-a petrecut în apropierea intersecției străzilor Oituz cu strada Independenței din municipiul Petroșani.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a efectuat cercetări, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uciderea ori vătămarea nou-născutului săvârșită de către mamă. Cadavrul nou născutului a fost transportat la morga Spitalului de Urgenţă Petroșani, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei decesului. Conform IPJ Hunedoara.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani au identificat o femeie în vârstă de 30 de ani, stabilind că acesta, în noaptea de 31.12.2015/01.01.2016, fiind singură la domiciliu, a născut un copil de sex feminin (viabil), pe care l-a aruncat containerul de gunoi din apropierea blocului în care locuieşte.

În urma probelor administrate în cauză, procurorul de caz din cadrul Parchetului Tribunalului Hunedoara a dispus schimbarea încadrării juridice a faptei în omor calificat, faţă inculpată luându-se măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentată Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here