Trenurile circulă în condiții de iarnă! Există întârzieri! Vezi dacă și cum îți poți recupera banii de pe bilet!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

UPDATE:

Update  4 ianuarie, ora 15:30
Trenurile IR 1873 si IR 1874 Golesti – Parc Kretulescu si retur au fost anulate astazi 4 ianuarie. Pasagerii de la trenul IR 1873 au fost preluati cu mijloace auto pentru pana la statia Parc Kretulescu.

Din cele peste 1200 de trenuri ale CFR Călători care circulă zilnic pe rețeaua feroviară, un singur tren a fost anulat astăzi din cauza condiţiilor meteo: IR 1880, Târgoviște – Titu. Pasagerii au fost preluaţi de următorul tren din grafic.
IR 1742, Satu Mare – Oradea – București și IR 1892,Craiova – Piteşti – Bucureşti Nord, au ajuns la destinaţie cu o întârziere de peste 2 ore din cauza unor defecţiuni. Pasagerilor de la Oradea, aflați în vagonul de dormit cu defecțiune la instalația electrică, li s-a oferit ceai cald.
De asemenea, trenurile IR 1873, Goleşti – Parc Kreţulescu şi IR 347, Viena – Bucureşti Nord, vor ajunge la destinaţie cu o întârziere de aproximativ 100 de minute.

———

În urma avertizărilor meteo de ninsoare, vânt și temperaturi scăzute, emise de Administraţia Naţională de Meteorologie pentru următoarele ore, CFR Călători informează pasagerii să aibă în vedere faptul că trenurile vor circula conform reglementărilor specifice condițiilor de iarnă, la nivelul companiei fiind instituit Comandamentul de Iarnă.

Pentru preîntâmpinarea unor eventuale perturbări în circulaţia feroviară, CFR Călători  ia deja următoarele măsuri:
  • asigurarea locomotivelor Diesel de rezervă și pregătirea materialului rulant pentru circulație în condiții de iarnă;
  • suplimentarea echipelor de intervenție și asigurarea personalului necesar pentru deszăpezirea unităților proprii (revizii, depouri, etc);
  • pregătirea  suplimentară a a garniturilor şi verificarea acestora înainte de plecarea la drum.

Întrucât există posibilitatea apariției de modificări/perturbări în circulația trenurilor, rugăm pasagerii ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.Numerele de telefon de la stațiile CFR, la care pasagerii pot cere informații, sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice.

 

Pasagerii pot primi, la cerere, contravaloarea biletelor / călătoriilor pentru eventuale parcursuri neefectuate, conform Regulamentului de transport pe calea ferată în vigoare. Mai multe detalii despre condiţiile de restituire a tarifelor de transport  sunt disponibile pe www.cfrcalatori.ro

 

Prioritatea CFR Călători este ca transportul pasagerilor să se desfășoare conform procedurilor privind siguranţa circulației și mulțumește tuturor pentru înțelegere. 
www.cfrcalatori.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here