Nu vă grăbiți să plătiți taxele și impozitele! Nu se încasează bani până în 7 ianuarie

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Mai multe primării din țară au anunțat faptul că nu vor încasa taxele și impozitele locale până în data de 7 ianuarie 2016.

Conform biroului de presă al primăriei Cluj-Napoca, ”Direcția de Taxe și Impozite a Primăriei municipiului Cluj-Napoca nu încasează taxe și impozite aferente imobilelor și bunurilor mobile etc și nu eliberează certificate de atestare fiscală. Motivul acestei pauze îl reprezintă modificările apărute în data de 31.12. 2015 prin Legea 358/2015 privind modificări ale OUG 50/2015 de aplicare a Codului Fiscal. Acest cadru legal impune modificarea aplicației informatice prin redebitarea impozitelor si taxelor locale, pentru care este necesar un termen de aproximativ 48 de ore.”

Aceeași măsură a fost adoptată deja și de către autoritățile din Miercurea Ciuc, județul Harghita. Aici însă din data de 04.01.2016, se pot achita doarobligațiile de plată restante, amenzile, taxele extrajudiciare și judiciare de timbru, alte taxe de timbru.

Vă recomandăm să vă interesați mai întâi la primăria din localitatea dvs. înainte de a vă hotărâ să mergeți să achitați taxele și impozitele.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here