Concert inedit alături de Paula Selling în noaptea de Revelion

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Sibiu Big Band, Mihaela Pâțan, Ciprian Dancu, Romulus Cipariu și Paula Seling sunt artiștii alături de care publicul din Sibiu pot încheia anul 2015 sau pot începe anul 2016.

În 31 decembrie și 1 ianuarie, la Sala Thalia, cu începere de la ora 18, va avea loc cea de-a 7-a ediție a Concertului de Anul Nou, intitulată sugestiv ‘New Year’s Jazz’. Formatul inedit al acestei ediții a evenimentului evocă atmosfera de glorie a jazz-ului, într-o scenografie excepțională, susținută de aranjamente muzicale spectaculoase.

Fenomenul de ‘big band’ este unul destul de puțin cunoscut de către publicul sibian. Acesta este motivul pentru care, la inițiativa Guilty Lemon și Tromba Felix a luat ființă Sibiu Big Band. Ansamblul, alături de artiști de renume din România și din străinătate, aduce pe scena muzicală sibiană acorduri de jazz de cea mai bună calitate din perioada 1920-1950.

‘Muzica jazz scrisă pentru Big Band este interpretată la nivel foarte ridicat de către muzicieni iar scopul ei este de a transmite energie publicului’ a declarat Andrei Marcovici, percuționist — Sibiu Big Band.

Biletele pentru Concertul de Anul Nou ‘New Year’s Jazz’ au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim (Librăria Humanitas, magazinele Orange Vodafone, Germanos) și online, pe eventim.ro. Prețul unui bilet este de 75 și 100 de lei.

Evenimentul este organizat de Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România.

Producător: Exces Music

Parteneri: Hotel Continental Forum Sibiu, Filarmonica de Stat Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu

Parteneri media: Zile și Nopți, Magic FM, Profil Cultural, Mesagerul de Sibiu, SibiuNews.ro, Capitalcultural.ro, Hermannstadter Zeitung.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here