ACCIDENT GRAV pe DN1! Trafic blocat la Predeal! Imagini șocante! (VIDEO)

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Un grav accident de circulaţie a avut loc luni dimineaţă pe Drumul Naţional 1, la Predeal. Trei persoane au fost rănite după impactul dintre un autoturism şi un camion. Una dintre persoane a rămas încarcerată între fiarele contorsionate ale maşinii şi a avut nevoie de ajutorul echipajelor de la descarcerare. Un echipaj de descarcerare, două ambulanţe smurd şi o ambulanţă de stat au acordat primele îngrijiri medicale victimelor. Traficul rutier a fost blocat mai bine de o oră. Poliţia Rutieră a deschis o anchetă în acest caz pentru a vedea exact care sunt cauzele producerii accidentului.

UPDATE: 

Bărbatul în vârstă de 75 de ani, șoferul autoturismului, aflat în stop cardio-respirator, a decedat! Medicii de pe ambulanțele SMURD au încercat manevre de resuscitare, timp de zeci de minute, însă fără succes.

UPDATE:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 12:55, în județul Brașov, traficul rutier a fost reluat în condiții normale pe DN1 Sinaia – Brașov. Amintim că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, circulația rutieră pe segmentul de drum menționat a fost întreruptă la kilometrul 140+300 de metri, pe raza localității Predeal.

FOTO/VIDEO: ISU Braşov.

 

  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here