Brașov: Vezi cum arată Muzeul European al Urșilor de Jucărie

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Pe 17 octombrie, la Rezervația de Urși de la Zărnești în Jud.Brașov, s-a deschis Muzeul European al Urșilor de Jucărie. Deși acum a avut loc inaugurarea oficială, Muzeul va fi deschis publicului abia în vara anului viitor. Doi urși giganți din pluș, cu o înălțime de trei metri, sunt vedetele principale ale Muzeului. Aceștia au călătorit din Londra până la Zărneşti. Cei doi urși au fost fabricați de cel mai mare proprietar de case de pariuri William Hill, în onoarea celui de-al doilea copil pe care-l așteptă Kate, Ducesa de Cambridge. Drept urmare, unul este „prinţ” şi celălalt … „prinţesă”.

Mai mult de 2 luni a lucrat o întreagă echipă să îi realizeze. Urșii au facut turul Londrei, au vizitat Buckingham Palace, Parlamentul, Kensington Palace și St.Mary’s Hospital, unde s-au nascut cei doi moștenitori ai Casei Regale. Ei au devenit în prezent locatari ai sanctuarului de urși Libearty Zărnești și sunt primii dintr-o colecție de urși care expusi vizitatorilor în primul Muzeu European de urși de jucărie, deschis în Rezervația Libearty.

În perioada următoare, vor fi aduse alte câteva sute de astfel de jucării, de pe toate continentele. Iși vor găsi locul aici chiar și urși de jucărie care au aparținut unor celebrități, dar și primii urși confecționați vreodată, din cârpe.

Muzeul a fost inaugurat în data de 17 octombrie, cu ocazia împlinirii a 10 ani de la înfiintarea celei mai mari Rezervatii de urși bruni, din Europa: Libearty.

   

    
    
    
   
FOTO: Transilvania News

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here