Mergi la Brașov Heroes? Află de aici cele mai importante informații!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Mai sunt două zile până la ziua în care eroii se vor aduna în zona de agrement a lacului Noua pentru a susține 12 cauze din Brașov la cursa cu obstacole. Pentru buna desfășurare a evenimentului, am pregătit câteva informații care îți vor fi utile.

Sâmbătă, 17 octombrie te aşteptăm să ridici kitul de participare din Coresi Shopping Resort, zona Şezătoarea, între orele 13:00-21:00.

Ridicarea anticipată a kitului de participare te ajută să eviţi aglomeraţia din ziua evenimentului şi să te poţi concentra pe încălzire şi cursă.

Kitul de participare conține numărul de concurs, chip-ul de cronometrare și vouchere cu reduceri de la partenerii evenimentului. În ziua evenimentului, alergătorii vor mai primi o medalie și apa.

Kit-ul se predă în baza declaratiei pe proprie răspundere (semnate și ștampilate) şi a cărţii de identitate.

În cazul echipelor, un membru poate ridica kitul pentru toată echipa în baza unei declaraţii completate şi semnate de fiecare membru și o copie după cartea de identitate a fiecarui membru al echipei.

În cazul familiilor, un membru poate ridica kitul pentru toată familia în baza unei declaraţii completate şi semnate de fiecare adult participant și o copie după cartea de identitate.

Declaraţia pe proprie răspundere o puteţi descărca de aici.

Duminică, 18 octombrie, te așteptăm în Zona de Agrement Noua, între orele 10.00 – 14.00, să alergi, să depăşeşti obstacole şi să ne arăţi alura de Erou.
Noi vom fi cu aparatele de fotografiat pregătite să nu ratăm momentul.

Ora 9:00 – 10:30 Ridicare kituri participare rămase şi înscrieri la faţa locului
Ora 10:30 – 10:45 Ședință tehnică
Ora 10:45 – 10:55 Încălzire cu Marius Grancea
Ora 11:00 Start individual cursă lungă
Ora 11:05 Start individual cursă scurtă
Ora 11:10 Start echipe
Ora 11:15 Start cursă familii
Ora 13:15 Premiere

Invită-ți familia, prietenii, susținătorii la Brașov Heroes! Pentru ei (pe parcursul întregii zile), dar și pentru tine (după cursă), am pregătit “Colțul de relaxare” – un spațiu unde veți putea sta pe fotolii-puf, vă puteți relaxa la un masaj făcut de echipa de maseuri Kinetic Plus. Dacă doriți ceva mai activ, vă puteți exersa echilibrul la slackline sau vă puteți distra alături de copii la Human foosball, Velcro Wall sau puteți alege să alergați în saci. Prietenii noștri de la Comicscafe aduc la viață eroii din reviste. Te avertizăm, ca să nu rămâi mască de uimire, atunci când îi vei întâlni pe Super Mario sau pe Catwoman pe aleile din Parcul Noua. Iar copiii vor avea ocazia să-și creeze din hârtie propria pelerină de erou.
Le mulțumim partenerilor care vor umple cu bucurie și activități Coltul de relaxare, astfel:

Coca Cola

Ne-a pregătit activități sportive, distractive , special gândite pentru eroi. Veți putea vedea ce înseamnă human foosball, cum este să alergi pe o pistă special amenjată în cadrul unei curse cu saci, ce reprezintă velcro wall-ul. Bineînțeles, vă veți putea relaxa în zona de corturi gonflabile și pufi pregătiți pentru voi.

Decathlon

Ne-a pregătit activități sportive – surpriză. Spunem doar atât: tras cu arcul, fotbal cu porți și o masă de ping-pong. Restul e distracție!

Academia de masaj

Fiind un centru de kinetoterapie, noi venim în întâmpinarea tuturor persoanelor care îşii doresc un plus de sănătate, cu o gama variată de programe terapeutice personalizate: kinetoterapie pentru copii si adulţi, gimnastică pre si post natală, osteopatie, masaj, reflexoterapie, drenaj limfatic, elongaţii vertebrale mecanice, fizioterapie, kinesiotaping, servicii psihologice – consiliere şi psihoterapie individuală, şedinţe de dezvoltare personală. Dă valoare mâinilor tale!
Academia de Masaj din Braşov este un centru de formare şi perfecţionare profesională pentru cei interesaţi să devină tehnicieni maseuri sau să-şi dezvolte competenţele specifice terapiilor manuale, specializările fiind recunoscute pe plan naţional şi internaţional.

Cu o experienţă cumulată de peste 30 ani în domeniul terapiilor manuale, formatorii Academiei de Masaj te invită să explorezi metode de tratament eficiente, deprinzând nu doar tehnicile de bază ale masajului clasic, ci mai ales modalităţi de intervenţie de tip reflexologie, masaj terapeutic, gimnastică medicală şi reeducare posturală.
Academia de Masaj susţine devenirea ta în calitate de terapeut profesionist, recunoscut oriunde în lume pentru calitate şi excelenţă!

Kinetic Plus – relaxare-postură-atitudine

“Nimic nu este mai vechi în natură decât mişcarea.” (Galilleo Galilei)
Centrul de gimnastică medicală şi reeducare posturală Kinetic Plus propune braşovenilor o gamă variată de tratamente terapeutice: kinetoterapie, osteopatie, masaj, yumeiho, elongaţii vertebrale mecanice şi servicii psihologice, toate acestea urmărind echilibrarea psihofizică şi experimentarea stării de bine.
Te aşteptăm pe strada Ion Raţiu nr. 2 (în apropiere de Opera Braşov), să alegi un program terapeutic personalizat în funcţie de nevoile tale. Oferim kinetoterapie pentru copii, gimnastică prenatală, masaj pentru bebeluşi, consiliere şi psihoterapie individuală, şedinţe de dezvoltare personală, abonamente la masaj/yumeiho/kinetoterapie.
În cadrul evenimentului, oferim 10 minute de masaj gratuit pentru participanţii la cursă, care vor putea beneficia de masajul spatelui. Masajul spatelui implică o combinaţie de proceduri cu efect de tonifiere şi relaxare. Te vei simţi revigorat şi detensionat chiar şi după o şedinţă scurtă de tratament. Dacă este nevoie, se intervine şi curativ, pentru refacerea muşchilor şi articulaţiilor care au avut de suferit.
Poti gasi mai multe informatii despre noi pe: www.kineticplus.ro si pe www.academiademasaj.ro

Mirakolix

Mirakolix vă invită să intraţi într-o lume de basm şi să experimentaţi o poveste prin simţuri directe!
Împreună cu cei 12 voluntari internaţionali găzduiţi de Mirakolix timp de 11 luni în Braşov, am construit o instalaţie bazată pe o experimentare senzorială a unei poveşti, a poveştii experienţei voluntarilor străini în România. Plecând de la ideea traseului iniţiatic specific basmelor am urmărit reconstituirea acestuia printr-o construcţie care să incite toate simţurile participanţilor. Cei care vor traversa instalaţia vor experimenta direct povestea regăsită pe foi: vor trece printr-o pădure deasă, vor traversa un pod şubred peste apă, vor culege artefacte utile într-o etapă ulterioară etc.
Vă invităm, aşadar, să citiţi, să experimentaţi şi să inţelegeţi poveştile trăite de voluntarii internaţionali care au ajuns în oraşul de poveste, Braşov. Veţi putea parcurge mai multe tărâmuri şi veţi traversa astfel cele 11 luni de proiecte, înţelegând, vizualizând şi simţind o parte din experienţele lor.
Această instalaţie este parte a proiectului „Braşov de poveste” dezvoltat de Mirakolix începând cu luna aprilie în parcurile din Braşov. Această iniţiativă a plecat de la dorinţa de a crea un spaţiu imaginativ de experimentare a unei lumi de basm în mediul urban. În cadrul seriei „Brasov de poveste” s-au derulat 5 evenimente de transformare a parcului din Centrul Civic din Braşov într-un loc de socializare și interacțiune civică, fiecare eveniment transformând parcul într-un tărâm de basm, în care oricine indiferent de vârstă a putut găsi activități super interesante.

Proiectul „Braşov de poveste” este co-finanțat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Erasmus+, Acțiunea-cheie 1: Mobilitatea persoanelor în scopul învățării (Serviciul European de Voluntariat), precum și din fondurile strânse în cadrul evenimentului Cercul de donatori organizat în luna martie 2015 de Fundația Comunitară Brașov.

Comicscafe

Comicscafe.ro este un magazin online cu reviste comice si science fiction. Suntem încântaţi să facem parte din evenimentul Brasov Heroes. Vom organiza jocuri de familie şi activităţi precum: Jinga, Twister, Fight the Empire (Luptă-te cu Imperiul). Iar copii îşi pot desena Supereroul și îşi pot crea propria pelerină de supererou.

Slackline

Diana Alexe ne povestește despre pasiunea ei pe care dorește să o împărtășească și altor eroi. ‘Am descoperit slackline-ul acum vreo patru ani. Nu eu am fost cea cu iniţiativa, ci prietenele mele, Ilinca şi Cassiana, care văzând pe internet activitatea şi întâlnind ocazional şi prin parcuri slackliners s-au decis să-şi procure şi ele o chingă. În timp m-a pasionat din ce în ce mai mult, fiind motivată de cei care practicau deja de mai mult timp, am început să mă interesez mai mult de ceea ce înseamnă de fapt slackline şi acum am ajuns să mă dezlipesc cu greu de el.’
Slackline la prima vedere nu pare a fi prea mult. Pare a fi o chingă obişnuită, care îţi provoacă un pic echilibrul, însă aparenţele înşală. Slackline tradus înseamnă „o coardă slab tensionată” şi asta şi este mai mult sau mai puţin: o coardă variind de la 25 mm până la 50 mm lăţime, de lungimi de toate felurile, tensionată sau mai puţin tensionată. Mergând pe slackline sau pur şi simplu stând pe el îţi antrenezi nu numai echilibrul şi fizicul, ci şi mintea, căci este nevoie de concentrare, răbdare şi atenţie pentru a dobândi abilitatea de a controla chinga şi a ajunge să te joci cu ea. În timp şi cu mult exerciţiu, ajungi să poţi parcurge distanţe foarte lungi sau chingi foarte slab tensionate, poţi face tot felul de figuri sau chiar să ajungi să pluteşti peste prăpăstii mergând pe slackline. Este provocator şi greu, dar nu imposibil. Totul începe cu primul pas pe chingă !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here