Update BRAŞOV: Percheziţii la D.O Security

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Percheziţii în această dimineaţă la firma de pază D.O Security. Mai mulţi anchetatori, însoţiţi de mascaţi, au verificat o serie de documente din cadrul firmei.

În cursul zilei de azi, administratorul societății, Radu Paul a ținut sa facă o comunicare presei referitoare la perchezițiile făcute de autorități. Acesta a declarat că nici el și nici firma pe care o conduce nu sunt implicați în afaceri necurate. Anchetatorii au sosit la D.O Security pentru a ridica un dosar cu documente care atestă un contract pe care D.O Security l-a avut cu o firmă din Covasna care este cercetată. Radu Paul a mărturisit că în perioada 2011-2012 firma lui a asigurat pază pentru societatea covăsneneană. Între ei existând un contract de prestări servicii. Polițiștii au ridicat dosarul cu acte și au plecat. Totodată Radu Paul ne-a spus ca nu are nici o implicare în proces și nu este citat nici ca martor nici ca inculpat.

Firma de pază D.O. Security, a fost înfiinţată în 2004 şi este specializată în domeniul protecţiei şi al securităţii. “Deviza noastra, “Siguranţa ta, prioritatea noastră” nu sunt doar simple cuvinte, ci ele reprezintă esenţa activităţii noastre de zi cu zi. Suntem aici pentru a asigura un climat de linişte şi a vă permite să vă ocupaţi de lucrurile dumneavoastră importante. Suntem aici să ajutăm!” spun reprezentanţii firmei pe site-ul oficial, http://dosystem.ro/.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here