Brașov: Nu se mai ridica mașini, dar se aplica amenzi!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Nu se mai ridică mașinile parcate neregulamentar, însă se aplică amenzi!

Așadar, șoferii certați cu legea nu se pot bucura în totalitate de beneficiile abrogării HCL din 2010 prin care a fost aprobat „Regulamentul de organizare şi efectuare a activităţilor de ridicare, transport şi depozitare a vehiculelor staţionate neregulamentar pe partea carosabilă a drumurilor publice din Braşov“.

Poliția Locală continuă să îi sancționeze pe conducătorii auto care încalcă prevederile legii privind oprirea și stationarea cu autovehiculele în locuri nepermise, din municipiu.

Din păcate, în ultima săptămână rutieriștii de la Poliția Locală Brașov au înregistrat un nou record la aplicarea de amenzi pe OUG 195/2002, art.111, art.142, art.143. Astfel, în prima săptămână a lunii septembrie 2015, politiștii locali de la Serviciul Rutier au dat 71 de sancțiuni și 139 de puncte de penalizare, cu o valoare totală a amenzilor de 8820 lei.

Această sumă reprezintă doar rezultatul înregistrat ca urmare a aplicării de sancțiuni pe linia încălcării legislației privind oprirea și staționarea autovehiculelor pe carosabil, în zona trecerilor de pietoni și intersecții, în special în zona centrală a orașului.

“Sunt mulți conducători auto care opresc, staționează pe trecerile de pietoni punând în pericol toți participanții la trafic, atât pietoni cât și conducători auto. șoferii nedisciplinați care parchează sau staționează unde sunt restricții riscă amenzi cuplinse intre 210 și 315 lei și, evident punctele de penalizare aferente, conform legii”, a declarat șeful Serviciului Rutier din cadrul Poliției Locale Brașov, Cătălin Ion.

FOTO:Politia Locala

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here