Vezi cum arată primul parc cu dinozauri din România, la Râșnov! Galerie FOTO!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din Europa de Sud-Est, și-a deschis porțile la Râșnov în județul Brașov. Localnicii și turiștii au ocazia de a vedea dinozauri în mărime naturală, atestați științific, regăsindu-se pe o suprafață de 1,4 hectare. Pe lângă fioroasele figurine, vizitatorii vor avea parte de multe alte surprize.

Dinozaurii din parcul de la Râșnov sunt aranjați pe un traseu, în ordinea cronologică apariției lor. În plus vizitatorii pot citi informații despre fiecare exponat în parte, pe panourile amenajate în jurul lor. Cei mai entuziasmați de deschiderea parcului cu dinozauri de la Râșnov, au fost copiii, care s-au fotografiat cu exponatele și chiar s-au jucat cu ele.

La evenimentul de deschidere a parcului de la Râșnov, au fost invitați personalități de marcă, dar și specialiști în domeniu, precum Mark Norell, directorul diviziei de paleontologie de la Muzeul American de Istorie a Naturii din New York City.

Autoritățile locale spun că implementarea unui astfel de parc la Râșnov, a presupus foarte multe eforturi, însă numai în acest fel, localitatea devine din ce ân ce mai cunoscută și apreciată, atât de către localnici cât și de către turiștii din întreaga lume.

Parcul cu dinozauri de la Râșnov mai dispune și de diverse atracții precum căsuțe în copac, tiroliene, dar și un cinematograf unde turiștii vor putea viziona diverse documentare. Parcul se află lângă Cetatea Râșnov, este deschis zilnic, de la ora 9:30, până la ora 20, iar prețul unui bilet de intrare este de 28 de lei pentru adulți și de 22 de lei pentru copiii de până în 14 ani.

Dino Parc Râșnov a costat cinci milioane de euro și a fost realizat din fonduri europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here