Oktoberfest Brașov 2015! Bere la litru și cârnați de juma’ de metru! Vezi programul!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Bere la halbă de un litru și cârnaţi de 58 de centimetrii! Acestea vor fi vedetele oktoberfest-ului de anul acesta! În perioada 3 – 13 septembrie la Brașov va avea loc cea mai mare sărbătoare bavareză din ţară. Oktoberfest-ul este găzduit pentru a 7-a oară în oraşul de la poalele Tâmpei și este cel mai mare festival al berii care se organizează în Europa, înafara celor din țara natală a festivalului, Germania. Pregătirile sunt pe ultima sută de metri, iar pentru acest an organizatorii au pregătit foarte multe noutăți și surprize.

Cortul este aproape gata, şi la fel ca și anul trecut va fi dotat cu balcoane din lemn unde, la etaj, vor fi amplasate loje pentru a putea privi mai bine evenimentele care se petrec la festival. Pe lângă deja consacratele pahare de bere şi binecunoscuţii mititei, în acest an organizatorii au pregătit și foarte multe surprize, printre ele bere la halbă de un litru care costă doar 9 lei şi carnaţi lungi de 58 de centimetrii, într-o chiflă mai scurtă. Totodată şi în acest an se va organiza lantul uman în care fiecare brasovean va putea participa. Din centrul oraşului şi până la cortul Oktoberfest, berea proaspătă, rece şi delicioasă se va plimba din mână în mână.

În prima zi a evenimentului, în data de 3 septembrie, va avea loc parada trăsurilor. În acest an vor fi peste 14 atelaje, iar în fruntea lor va fi un cart care va transporta ciocanul cu care se va da cep primului butoi de bere.

În 2014 festivalul a adus peste 8 milioane de euro în economia Braşovului, însă dat fiind faptul ca deja nu mai sunt locuri libere în hotelurile din oraş, organizatorii spun că anul acesta, turiştii vor aduce peste 10 milioane de euro.

Cel mai important lucru este că INTRAREA LA EVENIMENT ESTE LIBERĂ! În plus vizitatorii vor avea parte de concursuri cu mii de premii din partea organizatorilor.

Peste 300.000 de turiști sunt așteptați în cele 11 zile de Oktoberfest Brașov.

PROGRAMUL OFICIAL:

afis_program_brasov_2015

 

  
  
  
  

PROCEDURA REZERVARI

Ca să fiţi siguri că o să vă distraţi la maxim şi o să vă simţiţi bine, rezervaţi o masă la Oktoberfest, la numărul de telefon 0720 898 178. 

Rezervarea se va face pentru zilele de vineri – duminică (4-6 Septembrie) si joi-duminică (10-13 Septembrie), între orele 19.00 – 23.00 pentru mesele din faţa scenei.

Rezervarea presupune achitarea în avans, la intrarea în zona de rezervări, a unei consumaţii minime obligatorii în valoare de 300 lei pentru o masă pentru 6 persoane. La achitarea rezervării organizatorul eliberează vouchere valorice personalizate pentru plata consumaţiei. Cu aceste vouchere se pot achita mâncarea și berea din interiorul cortului.

Rezervarea se pierde prin neprezentare la ora 19.00

Şi ca să vă puteţi orienta mai bine, va punem la dispoziţie schiţa zonei de rezervări, amplasată exact în faţa scenei, aşa încât să nu pierdeţi nici un detaliu din programul pe care l-am pregătit.

 

http://www.oktoberfestromania.ro/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here