”Marcel Gentoiu” în vizită la Brașov

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

„Marcel Gentoiu”, geamantanul vorbăreţ al Poliţiei Române, a poposit, astăzi, în Piața Sfatului și în Gara din Braşov, pentru a-i face pe călători atenți la bagajele lor.

Astăzi, 28 august a.c., Marcel Gentoiu s-a plimbat printre turiștii și localnicii din Brașov pentru a transmite mesajul campaniei de prevenire a furturilor de și din bagaje, desfășurată la nivel național de Poliția Română.

Geamantanul vorbăreț, însoțit de polițiștii de la transporturi și cei de la prevenirea criminalității, le-a transmis recomandări pentru o vacanță liniștită călătorilor aflați în Gara din Brașov.

Tot astăzi, polițiștii și Marcel au mers în Piața Sfatului din Brașov unde au vorbit cu turiștii români și străini despre cum să evite pierderea sau furtul bagajelor.

În numele Poliției Române, grijuliul geamantan vă sfătuiește:

Fiți atenţi când urcaţi  pe scara vagonului! Puteţi deveni o victimă a celor care fură din buzunare.

Nu încredinţaţi bunurile personale şi bagajele unor persoane necunoscute!

Supravegheaţi-vă bunurile şi valorile pe care le aveţi la dumneavoastră atunci când vă aflaţi la ghişeele caselor de bilete şi în locuri aglomerate!

Dacă vi se pare că o persoană care merge în apropierea dumneavoastră arată sau se comportă suspect, opriţi-vă şi lăsaţi-o să se distanţeze. Astfel, va înţelege că acordaţi atenţie siguranţei dumneavoastră.

Portmoneul nu se aşează niciodată la vedere sau în bagaje, deasupra cumpărăturilor! Locul cel mai sigur pentru păstrarea portmoneului este buzunarul de la piept, din interiorul vestimentaţiei!

Dacă pe timpul călătoriei luaţi cunoştinţă despre săvârşirea vreunei infracţiuni, sesizaţi imediat polițiștii aflați în trenuri ori în stațiile de cale ferată sau sunați la 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here