Protest extrem în fața la Prefectura Brașov! Dejecții pe ușa instituției! (FOTO EXCLUSIV)

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Protest extrem în faţa Prefecturii Braşov, împotriva poluării care îi nemulţumeşte pe locuitorii din Codlea. Oamenii spun că mirosul din localitate a devenit insuportabil şi dau vina pe societatea Protan SA, de unde ar putea veni deşeurile. Deşi până acum autorităţile au fost sesizate de mai multe ori, nimeni nu a luat nicio măsură. O nouă reclamaţie a fost făcută la Prefectura Braşov, unde de altfel a fost vărsat şi un butoi cu deşeuri, pe intrarea principală a instituţiei.

Erwin Albu este unul dintre cetăţenii nemulţumiţi de situaţia de la Codlea, aşa că a depus o reclamaţie la Prefectura Braşov. Protestatarul spune că în felul acesta poate va atrage atenţia autorităţilor care până acum nu au răspuns la alte reclamaţii.

Pe lângă sesizarea depusă, a adus cu el un butoi cu deşeuri, pe care l-a deversat pe uşa instituţiei. Mirosul care a înconjurat Prefectura Brașov, a fost de nedescris. Măsura nu a fost una tocmai potrivită, iar la scurt timp a fost ridicat de jandarmi. Trecătorii care au asistat la incident au părerile împărţite, însă nu sunt de acord cu poluarea din Codlea.

Conform lui Erwin Albu, la Codlea vor avea loc mai multe proteste în perioada imediat următoare, iar oamenii îşi vor angaja un avocat, în speranţa că vor rezolva probelemele pe cale juridică.

FOTO: transilvanianews.com

IMG_9839-1

img_9837-0

IMG_9843-1 IMG_9845 IMG_9856-1 IMG_9861-0 IMG_9858 IMG_9856-0 IMG_9866-0 IMG_9867-0 IMG_9862 IMG_9869-0 IMG_9864

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here