Detaliile anchetei în cazul medicului prins în flagrant că a luat mită!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Polițiștii au surprins în flagrant delict un medic chirurg ortoped și o anestezistă, angajați la un spital de stat din Brașov, care ar fi primit 1.100 de lei, cu titlu de mită, în schimbul serviciilor medicale. În urma perchezițiilor, din cabinetul anestezistei și de la domiciliul chirurgului au fost ridicați 2.950 de euro și 17.000 de lei, bani susceptibili a proveni din activitatea infracțională.

La data de 10 august a.c., polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, au surprins în flagrant delict un bărbat, de 44 de ani, medic chirurg ortoped la un spital din Brașov și o femeie, de 41 de ani, medic anestezist la același spital, la scurt timp după ce ar fi primit 1.100 de lei, cu titlu de mită, în schimbul prestării de servicii medicale.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și al Serviciului Român de Informații.

În urma percheziției, în cabinetul anestezistei au fost găsiți alți 500 de lei, susceptibili a proveni de la alți pacienți.

De asemenea, în urma percheziției, la domiciliul medicului ortoped, au fost găsiți 2.950 de euro și 16.500 de lei, susceptibili a proveni din activitatea infracțională, sume care au fost ridicate în vederea cercetărilor.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită, faptă prevăzută și pedepsită de articolul 289 din Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here