Un spital privat lansează o amplă campanie: ”Se poate și acasă – România evoluează!”

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Se poate și acasă – România evoluează!” este o campanie națională de informare inițiată de Spitalul Sf. Constantin din Brașov.

  • Scopul campaniei urmărește reformarea concepției generalizate, privind sistemul medical românesc, conform căreia ţara duce lipsă de servicii medicale de excepție, iar paleta de afecțiuni care pot fi tratate ”acasă” este una restrânsă și slab susținută de aparatură şi tehnologie.

Pornind de la această preconcepţie, se dorește prezentarea unei altfel de realități a sistemului medical românesc, o alternativă performantă şi competitivă, care pune la dispoziția pacienţilor servicii profesionale oferite, aici, în ţară, de experţi medicali de renume internaţional.

  • Teme abordate:

  • Se poate și acasă!

Prezentare de servicii medicale și intervenții chirurgicale care concurează, din toate punctele de vedere, cu acelea oferite în Occident;

  • Români excepționali. Fără pelerine fermecate și puteri de supereroi.

Prezentarea unor medici români dedicați profesiei lor, cu rezultate deosebite, care au urmat cursuri de specializare în țară și în străinătate, dar au decis să rămână să profeseze în România;

  • Tehnologiile SF” din sistemul medical românesc

Prezentarea inovațiilor și tehnologiilor medicale apărute în ultimii trei ani în sistemul medical românesc, precum și a gamei de intervenții chirurgicale disponibile la ora actuală în România;

  • Evoluție continuă, dezvoltare durabilă

Prezentarea premierelor medicale naționale realizate la Spitalul Sf. Constantin în ultimii trei ani;

  • Recunoaștere europeană

Prezentarea unui spital românesc care a fost distins cu titlul de ”Cel mai curat spital din Europa”.

  • Ei au fost primii”. Poveștile primilor pacienți care au beneficiat de operaţii în premieră (în România).

Prezentarea, sub formă de testimoniale video, a experiențelor primilor pacienți care s-au bucurat de intervențiile de tip premieră medicală în România.

  • Când Europa se tratează în România:

Prezentarea unor testimoniale aparținând pacienților străini care s-au tratat în sistemul medical românesc, la Spitalul Sf Constantin.

  • Obiective pe termen lung:

Pe termen lung, campania urmărește reflectarea imaginii pozitive create de aceste iniţiative şi comportamente medicale asupra întregului sistem medical românesc, dar și creșterea încrederii cetățenilor în serviciile medicale oferite în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here