Transilvania News, din 1 august, pentru dvs.!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Transilvania News, din 1 august!

www.transilvanianews.com

Transilvania News, va aduce din 1 august 2015, cele mai importante știri din Transilvania! Vorbim despre un format nou, online, coordonat de o echipă de tineri jurnaliști ce vor respecta întocmai principiile acestui domeniu.

Într-o țară în care știrile sunt distorsionate tot mai mult, în ultima perioadă, publicul a început să își piardă încrederea. Tocmai de aceea este nevoie de o reformă, iar site-ul pe care dvs. l-ați accesat este condus de o generație tânără care respectă întocmai principiile jurnalistice.

Transilvania News va aduce în prim plan informația esențială, corectă, obiectivă, echidistantă și echilibrată, astfel încât cititorul să afle ceea ce este cu adevărat important și real, în zona în care trăiește. Transilvania News este un site de știri care va acoperi cele zece județe din Transilvania, respectiv Brașov, Sibiu, Covasna, Harghita, Mureș, Bistrița Năsăud, Sălaj, Cluj, Alba și Hunedoara, dar se vor regăsi și știri de interes național, într-o secțiune dedicată!

Transilvania News va trata cu seriozitate evenimentele, incidentele și problemele comunităților, însă vor fi publicate doar știrile care au un real impact. Clasificate pe domenii de interes, dar și pe județe, știrile furnizate de Transilvania News, pot fi ușor de găsit și de citit. Pentru a nu pierde însă informații utile din zona dvs., Transilvania News a creat și o secțiune specială, denumită ”Revista Presei”, unde puteți găsi articole cu toate titlurile ce se regăsesc în presa locală din județele din Transilvania.

Ne dorim ca publicul să fie mereu informat, iar pentru asta vă mulțumim că ne citiți!

Transilvania NewsOBIECTIV | CORECT | ECHILIBRAT

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here