Accident extrem de grav la Brașov! Un bebeluș a murit, iar mama sa este în stare gravă!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

Un accident extrem de grav a avut loc în această seară pe Drumul Național 1 A, la ieșirea din Săcele. Un tânăr de 23 de ani, din Săcele, cu un autoturism cu numere de Bacău, a intrat pe contrasens și s-a ciocnit frontal cu un mictobuz. Tânărul șofer a provocat accidentul și se pare că era băut și nici nu avea permis de conducere conform reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție Brașov.

În urma impactului, din mașina cu numere de Bacău, un copil de numai o lună și jumătate, a zburat pe geam și a decedat pe loc. Acesta era fiul șoferului auto. Soția sa a fost grav rănită și încarcerată între fiarele contorsionate ale mașinii, iar un echipaj de la descarcerare, ISU Brașov, i-a acordat primele îngrijiri medicale după care a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență. Medicii au spus că are un traumatism cranio-cerebral, un traumatism toracic și fracturi la membrele inferioare.

Șoferul și un alt bărbat ce se afla pe locul din dreapta a mașinii au suferit răni ușoare și au primit îngrijiri medicale la locul accidentului.

Cât despre șoferul microbuzului, acesta a scăpat nevătămat.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Șoferul de 23 de ani care a provocat accidentul urmează să fie reținut de poliție și cel mai probabil va fi anchetat pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, conducere fără permis și ucidere din culpă. Poliția Rutieră a deschis o anchetă în acest caz.

Traficul în zonă a fost blocat aproximativ o oră, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brașov a intervenit cu un echipaj de descarcerare, un echipaj de pompieri cu apă și spumă, 2 echipaje SMURD și 2 ambulanțe de stat.

IMG_9162

IMG_9163IMG_9164IMG_9165

FOTO: ISU Brașov

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here