Carne expirată și brânză la temperaturi ridicate!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

IMG_9155-0IMG_9156-0

Sute de kilograme de carne expirată, brânzeturi şi mezeluri la temperaturi neconforme şi chiar carne pentru animale în vitrine. Sunt doar câteva dintre neregulile găsite de inspectorii de la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor din Braşov. Controlul a avut loc în Piaţa Steagu.

Controlul reprezentanţilor Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor a început la sectorul de brânză din Piaţa Steagu, acolo unde mai mulţi comercianţi au fost găsiţi cu probleme. Unul dintre „frigidere” păstra brânza la temperaturi de aproximativ 21 de grade Celsius, asta în condiţiile în care alimentele ar trebui păstrate la cel mult 8 grade Celsius.

Condiţii improprii de păstrare a alimentelor au fost găsite şi la alimentarele din piaţă. Mezelurile erau ţinute la temperaturi prea mari, improprii pentru a fi destinate consumului uman. Dacă mezelurile erau ţinute la temperaturi necorespunzătoare, în vitrina cu carne dată spre vânzare, se afla şi carne pentru animale.

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.comvivacredit.ro

Cea mai gravă problemă a fost întâlnită însă la o carmangerie unde erau depozitate sute de kg de carne expirată. Aici reprezentanţii Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor cred că acea carne expirată era tocată şi dată spre vânzare.

Toate produsele găsite neconforme vor fi retrase de la comercializare, iar comercianţii găsiţi cu probleme riscă amenzi de până la 30.000 de lei şi chiar suspendarea activităţii.

IMG_9154-0IMG_9151-0

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la transilvanianews24@gmail.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here