O excursie la Mănăstiri te deconectează de viața cotidiană! Oricum n-ai semnal la telefon și merită cu adevărat!

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

În fiecare zi poate vă gândiți cât de repede trece timpul pe lângă noi. Poate mult prea repede pentru a putea găsi timp și pentru un moment de liniște adevărată, de relaxare. Totodată, numărul celor care se confruntă cu atacuri de panică și depresii a crescut foarte mult în ultima perioadă. Deși timpul este foarte prețios pentru unii dintre noi și mai ales banii sunt foarte prețioși pentru unii, ei bine, se pot găsi metode ieftine și 100% eficiente pentru a vă putea deconecta măcar pentru o zi de problemele cotidiene.

De multe ori, poate, ați văzut pe la colțuri, pe stâlpi, pe panourile publicitare și mai ales la vizierele bisericilor, anunțuri cu diferite excursii pe la Mănăstiri. Excursii de o singură zi, sau, de mai multe zile, la prețuri mai mult decât accesibile.

Poate nu ați avut niciodată încredere să mergeți într-o astfel de excursie sau poate veți crede că merg numai ”moși” și ”babe”, dar trebuie să stiți că nu e chiar așa. În astfel de excursii merg persoane de toate vârstele. Prețul unor astfel de excursii poate varia în funcție de distanța parcursă, între 25 și 45 de lei pentru excursiile de o zi și între 80 și 200 de lei pentru excursiile de două sau trei zile. Desigur, există și excepții.

Ceea ce este cel mai important însă, din punctul meu de vedere, atunci când te hotărăști să mergi într-o astfel de excursie, la mănăstiri, nu mai contează banii pe care îi dai, timpul petrecut, problemele de acasă, nu mai contează nimic. Din momentul în care te-ai urcat în autocar și ai plecat spre lăcașurile de cult, ar trebui să lași totul în urmă și să te gândești la tine și la un moment de relaxare și liniște pentru sufletul tău.

Vă puteți închide mobilul, sau nu, și asta pentru că oricum s-ar putea să nu aveți semnal și, deci, să nu fiți deranjați.

Pozele pe care le puteți vedea mai jos, sunt dintr-o astfel de excursie, în județul Dâmbovița, la Mănăstirile Vulcana, Stelea, Dealu, Viforâta și Cota 1000. Încă de la prima mănăstire, liniștea își spune cuvântul, frumusețile locului sunt nemărginite, iar oamenii sunt mai mult decât calmi, răbdători și primitori. După o astfel de excursie puteți simți o liniște sufletească, care vă cuprinde și vă reîncarcă bateriile pentru o nouă săptămână de lucru. Spun asta pentru că majoritatea excursiilor de acest gen, au loc în weekend. Desigur, pentru a simți această liniște e normal că trebuie să crezi cu adevărat în Dumnezeu și să nu te mai gândești la nimic altceva în timpul excursiei.

La mănăstiri, timpul parcă se oprește în loc. E liniște, totul este înflorit, înverzit, curat, oameni frumoși, parcă totul este perfect și te simți mult mai aproape de Dumnezeu. Vă recomand să încercați o astfel de excursie în care veți regăsi ceea ce am scris!

 

IMG_8962 IMG_8955 IMG_8959 IMG_9013 IMG_9025 IMG_9011 IMG_8995 IMG_9022 IMG_9021 IMG_8967 IMG_9002 IMG_8981 IMG_8986 IMG_8990 IMG_9005 IMG_9027 IMG_9030

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here