EXCLUSIV: Inter-Regio CFR: Saună totală și fraudă la produsele ”restaurant”! VIDEO

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Saună totală și nervi întinși la maxim în trenurile CFR-ului. Și nu vă gândiți că vorbim despre un tren Personal, căci până și ălea au aer condiționat, unele, ci vorbim despre un Inter Regio, Sibiu – Brașov, exemplul nostru. Pe această rută, trenul programat să plece din Sibiu la 15:44, a fost anunțat că are întârziere 40 de minute.

După ce am așteptat, într-un final vine trenul. Cu toate geamurile coborâte, Inter Regio pe ruta Timișoara – București Nord, pare suspect. Ne-am gândit că vom face saună și așa a și fost. Trenul nu avea aer condiționat, geamurile deschise larg, toate, deci curent și dureri de cap.

Nu era suficient că trenul a avut 40 de minute întârziere, dar până la Brașov, a mai acumulat ceva. Total 60 de minute de întârziere. Deși trebuia să ajungă în gara Brașov la 18:55, trenul a ajuns la ora 20:00

FRAUDĂ CU PRODUSELE VÂNDUTE ÎN TREN!

Despre ce vorbim? Despre faptul că nenea ăla, da ăla care este angajat CFR și care se plimbă plin tren și vinde produse din vagonul restaurant, precum cafea, apa, cipsuri, etc… ne-a vândut și nouă câte ceva. Am îndrăznit să întrebăm de bon fiscal și… surpriză. Domnul a spus că nu are să ne dea bon fiscal și în plus că nici nu era el de muncă. S-a mai plimbat ce s-a mai plimbat și s-a dus să se culce într-o cabină! Evident, cu coșul lângă el. 

Așadar, ce să vezi, spectacol de zile mari pe trenurile patriei. Nu mai vorbim despre mirosurile neplăcute dacă mai dai peste vreo unul certat cu săpunul, sau peste un WC care emană ”parfum” în tot vagonul. DE VIS, vă spun! :))

FOTO, VIDEO: Exclusiv 24Lex!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here