Cazul unei tinere afectate de o boală cruntă, va fi prezentat la Gala de caritate ”Aici pentru Tine”

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com

Asociația ”Aici pentru Tine”, împreună cu Agenția de Publicitate ”AdTeam” Brașov, organizează pe data de 3 martie 2017, la Brașov, Gala de caritate ”Aici pentru Tine”. Oameni de afaceri din Brașov și din țară, autorități locale și vedete, sunt invitate la acest eveniment important.

Cara Maria, în vârstă de 38 de ani, mamă a doi copii frumoși, are nevoie urgentă de o operație și o proteză la picior.

Maria a descoperit că suferă de ulcer varicos. Timp de 9 ani s-a luptat cu boala în speranța că o ține sub control, dar la vârsta de 31 de ani medicii au decis amputarea piciorului. După o perioadă de timp și o nouă serie de analize medicale, a descoperit că are ulcer varicos și la piciorul stâng. Acum are nevoie de ajutorul nostru, iar împreună putem reuși.

Împreună putem să dăm o mână de ajutor și să strângem bani pentru ca Mariana să fie operată, să aibe parte de o proteză. Pe lângă asta, nevoile lor sunt multe, de la alimente, până la reconstrucția casei în care locuiesc. Mașina de spălat, aragazul, sau chiar apa potabilă, sunt noțiuni care nu sunt familiare lor. Se spală și gătesc cu apă din râu, iar din pădure aduc lemne pentru sobă.

Cu toate acestea sunt oameni puternici. Nu îndrăznesc să se plângă și cu o speranță și o voință de neimaginat, cu toții merg mai departe.

V-ați gândid vreodată că sunteți prea încărcați de probleme? Ei bine, indiferent de situație, puterea de a merge mai departe, voința și dragostea pentru viață înving orice durere. Asociația ”Aici pentru Tine” a cunoscut povestea tinerei Mariana Cara. Pe 13 august 1979 s-a născut fetița blondă cu zâmbetul până la urechi și ochi de diamant.

Viața a încercat-o pe Mariana încă de la o vârstă fragedă. La 16 ani, tatăl ei s-a stins din viață, iar tânăra a suferit un șoc puternic ce a paralizat-o de la brâu în jos, timp de două luni.

La vârsta de 19 ani, a orbit. Doctorii i-au descoperit o tumoră pe creier ce a fost tratată în spital. Vederea și-a revenit, însă nu foarte bine.

Când a împlinit vârsta de 20 de ani, Mariana Cara, a rămas și fără mamă, iar surorile mai mici de 11, 12, și 13 ani, au revenit în grija ei.

Când totul începea parcă să fie într-o armonie, au început să apară probleme medicale. Mai exact, răni la piciorul drept. Tânăra a descoperit că suferă de ulcer varicos.

Timp de 9 ani s-a luptat cu boala în speranța că o ține sub control, dar la vârsta de 31 de ani medicii au decis amputarea piciorului.

O minune a făcut să îl cunoască pe Daniel, s-a căsătorit și s-au mutat la Vama Buzăului. Împreună au doi copii frumoși, pe Miruna de 6 ani și pe Daniel de 4 ani. Copiii le-au dat putere să meargă mai departe, însă în urmă cu câteva luni, după o serie de analize medicale, Mariana a descoperit că are ulcer varicos și la piciorul stâng.

Din lipsa de bani nu a ajuns la doctor, iar copiii nu îi poate lăsa cu soțul din cauză că acesta suferă de o tumoare la coloană cu crize repetate.

Viața a fost dură cu ia și i-a sfărâmat mereu fiecare clipă de bucurie, cu câte o boală.

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor!

În cadrul Galei de caritate, cei prezenți vor avea ocazia de a face donații pentru susținerea acțiunilor pe care le desfășurăm, și de asemenea vor putea participa la o licitație unică de tablouri ce ilustrează și documentează fără artificii inutile autenticitatea unei tradiții strămoșești cunoscută sub numele de jocul urșilor. O colecție semnată Dan Mălureanu.

Mai mulți artiști vor încânta invitații, iar evenimentul va fi prezentat de Andreea Marin.

Presa va avea acces la începutul evenimentului, pentru interviuri, iar în timpul Galei, nu mai mult de 20 de minute, pentru foto/video.

PARTENERI: Casa Venus; AdTeam Brașov; Avevent Brașov; D.O Security; Instituția Prefectului Brașov; Consiliul Județean Brașov; Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Brașov, Liceul de Muzică ”Tudor Ciortea” Brașov.

PARTENERI MEDIA: Bună Ziua Brașov, Transilvania News, Transilvania 365, Agerpres, Știri BV, News Brașov, Feedler, Monitorul Expres, MyTex.

 

Despre Asociația ”Aici pentru Tine” Brașov

Asociația „Aici pentru Tine” este o organizație non-guvernamentală, care contribuie la dezvoltarea comunității tinerilor din centrele de plasament, a celor din medii sociale nefavorabile și a mamelor maltratate. Ne implicăm, punem suflet și sprijinim cazuri cu povești de viață impresionante. Proiectele noastre se desfășoară în tot județul Brașov.

Valori: Educație, Implicare, Suport, Schimbare, Dezvoltare

Misiune: Inițierea, extinderea, îmbunătățirea serviciilor sociale integrate pentru persoanele și grupurile marginalizate, pentru copii abandonați, mame maltratate, tineri cu rezultate deosebite, recunoscute național și internațional, promovarea drepturilor recunoscute de legislația în vigoare.

Viziune: Împreună putem crea un viitor mai bun pentru acești copii, îi putem ghida și oferi tot suportul pentru a avea dreptul la o viata normală.

Noi îi scoatem din anonimat, iar TU faci diferența, schimbându-le povestea vieții lor!

Asociația ”Aici pentru Tine” Brașov

Ne găsești pe Strada Toporașului, nr.7, 500372 Brașov

Email: contact@asociatiaaicipentrutine.ro

Adina Gal – președinte Asociație ”Aici pentru Tine”

Telefon : 0726.686.793 E-mail: adina@adteam.ro

www.asociatiaaicipentrutine.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here