Marius Moga intenționează să lanseze o campanie pentru a-i motiva pe tineri să rămână în țară

PUBLICITATE - Pentru detalii ne puteți contacta la admin@transilvanianews.com
Marius Moga intenţionează să demareze în primăvara acestui an o campanie de motivare a tinerilor să rămână în ţară, în oraşele lor, prin întâlniri succesive pe care  artistul, împreună cu Cornel George Comşa, candidatul independent la Primăria Braşov, le vor avea cu elevi şi studenţi, într-un efort de conştientizare a calităţilor şi talentelor pe care tinerii români le au.
La aceste întâlniri, care vor îmbina elemente artistice, muzica şi dialog cu tinerii vor mai participa în această primăvară alături de Marius Moga artişti precum Smiley, Doc, What’s Up sau alte talente descoperite şi promovate de casele de producţie deMoga şi Hahaha Production.
Artistul Marius Moga este un prieten din copilarie al deputatului Cornel George Comșa. Moga nu a fost niciodată implicat în vreo campanie politică, nu a susținut niciodată vreun partid sau candidat partinic, însă a venit astăzi la Brașov pentru a ajuta un bun prieten în lupta inegală pe care, ca independent, Comșa o va avea de dus cu partidele politice mari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here